Dwally’s Horses

Veelzijdig paarden koppel

Dwayne en Polly zijn samen Dwally’s Horses. Op hun eigen paardenparadijs Dwally’s Hoeve nemen ze jullie mee met al hun paardenavonturen. Naast hun voltijd baan en studie filmen ze vlogs voor Youtube en maken ze leuke foto’s en filmpjes voor Instagram en TikTok.

Momenteel hebben ze twee paarden; Valentijn en Nirvana. Valentijn is een jonge ruin uit 2018 die ze zelf opleiden tot veelzijdig recreatiepaard. Valentijn heeft niet zo’n goede start gehad door een blessure aan zijn linkervoet dus ook in de revalidatie wordt je helemaal meegenomen. Hij is een echte clown en verovert snel je hart met zijn grappige persoonlijkheid. Nirvana is een jonge Shetlander merrie van 2019 die in 2023 haar eerste veulen verwacht. Ze is een NSPS merrie dus loopt ook mee in de merrie keuringen. Ook Nirvana wordt zelf opgeleid en na haar veulentje mag ze voor de menwagen.  Ze is een echte diva met een heel klein hartje en houdt heel erg van knuffelen.

Heel all-round doen ze aan dressuur, mennen, wandelen, buitenritten, grondwerken, vrijheidsdressuur, horse agility, merrie keuringen en Dwayne wil in de toekomst nog gaan springen en crossen. Daarnaast wordt er ook nog eens veel geklust en geknutseld waardoor er voor iedereen wat te kijken valt!

Social media kanalen

InstagramTikTokYoutube