Renate en Gert

Enthousiaste Star Stable coaches

Renate Jong en Gert Timmermans hadden samen al een bedrijf in het coachen van kinderen en jongeren. Afgelopen jaar zijn ze een samenwerking aangegaan met Melissa en Jan en samen hebben ze het bedrijf RiMaX opgezet. RiMaX is een bedrijf in Coaching, Therapie en Training waarin het natuurlijk gedrag van paarden word ingezet om mensen te helpen maar ook ruimte is voor dagbesteding, huifkartochten, verjaardagspartijtjes, trainingen en meer.

Kleine shetlander Max, Belgisch trekpaard Jantje (Beer), Ijslander Ljori die ze inzetten voor coaching, Hongaars springpaard Menta die ze ook gaan inzetten voor coaching en waar voorzichtig aan mee gereden wordt, arabier Donato van 1,5 en shetlander Fabian, de pony van Hanna ( dochter van Melissa en Jan van 4 jaar) die ook voor coaching gebruikt gaat worden en muildier Dex.

Ook zijn ze beide vaak te vinden op Star Stable Online als Riley en Max Ravenhost. Dit omdat ze graag een veilige omgeving wilde creëren voor hun dochters Djenna (nu 14) en Vicki (nu 11). Toen Renate besloot om daar TikToks van te maken en liet zien dat ze als volwassene Star Stable speelde bleek dat veel kinderen en jongeren zich daar erg fijn bij voelde. Nu wordt ook Star Stable ingezet voor het coachen en de therapie van vooral kinderen in een online sessie.

Zo zijn met zijn allen druk bezig, ieder op zijn eigen plek maken ze met elkaar een goed team met een hoop gezelligheid en de paarden en ontstaat er iedere keer weer wat leuks.

Social media kanalen

InstagramTikTokYoutube