Saskia Rutte

Fanatieke dressuur amazone

Saskia Rutte runt in Santpoort haar eigen dressuur- pension stal. Het grootste gedeelte van de dag houdt zij zich bezig met het trainen en opleiden van paarden en ruiters.

In Saskia haar trainingen wordt er niet alleen ingegaan op de fysieke ontwikkeling van het paard zoals de biomechanica maar werkt zij juist ook heel erg vanuit het mentale en emotionele stuk. Alle trainingen zijn ontwikkeld vanuit het wezen paard.     Naast de trainingen geeft Saskia ook masterclass’ en clinics op locatie.

Saskia heeft altijd fanatiek deelgenomen aan wedstrijden tot op subtop niveau. Door een aantal pech jaren is zijn nu net weer met 2 jonge paarden begonnen om die op te leiden voor de sport.

Op Saskia haar instagram account neemt ze julle mee in haar dagelijkse leven met de paarden. Vooral komen daar haar 2 eigen paarden Luke en Mirakel voorbij. Naast de paarden is Saskia haar vrolijke hond James ook vaak te zien. Ook deelt ze regelmatig tips en schrijft ze informatieve stukjes over van alles wat maar met paarden te maken heeft.

Social media kanalen

Instagram