Go Social. Influencers agency, gespecialiseerd in de hippische sector.

Go Social bestaat sinds januari 2018 en is een onderdeel van EHS Communications BV.
EHS Communications is een marketing en communicatiebureau en adviseert je graag over de beste aanpak voor het bereiken van de strategische doelstellingen van je onderneming. Dat doen wij met een professionele achtergrond, een creatieve blik en een open houding.

Met Go Social leggen wij onze focus op nieuwe media en influencer marketing. Ons team van professionals is gespecialiseerd in marketing, sales, fotografie, videocontent en social media. Daarnaast zijn wij allemaal “paardenmensen” en spreken de paardentaal!

Go Social vertegenwoordigt als enige bureau ter wereld een grote groep van Nederlandse en internationale influencers in de paardenwereld. Onze influencers hebben verschillende categorieën en niches met bereik van enkele duizenden tot over de 500.000 volgers.

Onze talenten zijn groot geworden via blogs, YouTube, social media of hebben een online fanbase gecreëerd door middel van hun bekendheid via de paardensport.  Wij kunnen volledig meedenken met een social media strategie. Denk hierbij aan de inhoud van native advertising en het verspreiden van content. Ook zijn onze influencers inzetbaar voor shows en evenementen. Denk hierbij aan een meet & greet, clinic, Q&A en alles kan met en zonder paarden.

Voor bijna elk budget kunnen wij wel iemand aanbieden, zowel qua bereik als inhoud.