Influencer marketing met resultaat. Gespecialiseerd in de hippische markt.

Go Social is hét toonaangevende hippische netwerk van Nederlandse en internationale influencers in de paardenwereld. Heb jij al ooit influencers ingezet om je bedrijf onder de aandacht te brengen bij het grote publiek? Influencers hebben een groot bereik en kunnen jouw doelgroep gemakkelijk bereiken. Door onze grote diversiteit aan hippische social media accounts bieden wij passende oplossingen die geheel naar wens ingevuld kunnen worden.

We stellen graag onze Go Social Talents aan je voor; deze professionele accounts hebben een groot bereik bij de hippische doelgroep en zijn ervaren in het promoten van merken op social media.

Naast de Talents zijn de Go Social Creators een groot onderdeel binnen de Go Social Familie. Een leergierige en enthousiaste groep die met hun account wil groeien. Door de diversiteit binnen de Creators bereik je verschillende doelgroepen en samen hebben ze een groot bereik. Een van de mogelijkheden daarvoor is het inzetten van onze ‘Creatorbom’. Hét middel om in de ‘spotlight’ te komen. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op.

Ook hebben wij een groot aanbod van internationale hippische accounts van over de hele wereld. namelijk de Go Social Internationals. Van Australië tot Engeland en van Duitsland tot Frankrijk. Ze vertellen ieder hun eigen verhaal en zijn super enthousiast. Wil jij je bedrijf meer internationale bekendheid geven? Neem dan contact met ons op.

En last but not least de Youngstars! Een exclusieve groep waarbij ouders samen met hun
kind(-eren) die in het bezit zijn van een eigen pony of paard het avontuur op social media aangaan. Accounts waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en waarbij de samenwerkingen in groepsverband of per account plaats kunnen vinden. Wil jij de jonge doelgroep bereiken? Neem dan contact met ons op.