Influencer marketing met resultaat. Gespecialiseerd in de hippische markt.

Go Social is hét toonaangevende hippische netwerk van Nederlandse influencers in de paardenwereld. Heb jij al ooit influencers ingezet om je bedrijf onder de aandacht te brengen bij het grote publiek? Influencers hebben een groot bereik en kunnen jouw doelgroep gemakkelijk bereiken. Door onze grote diversiteit aan hippische social media accounts bieden wij passende oplossingen die geheel naar wens ingevuld kunnen worden.

We stellen graag onze Go Social Talents aan je voor; deze professionele accounts hebben een groot bereik bij de hippische doelgroep en zijn ervaren in het promoten van merken op social media.

En dan de Youth! Een exclusieve groep waarbij ouders samen met hun kind(-eren) die in het bezit zijn van een eigen pony of paard het avontuur op social media aangaan. Accounts waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en waarbij de samenwerkingen in groepsverband of per account plaats kunnen vinden. Wil jij de jonge doelgroep bereiken? Neem dan contact met ons op.

Ben jij die hippische ondernemer die graag wil blijven leren over het ondernemen in de sector?
Word dan lid van de Go Social Business Club: dé netwerkclub voor en door hippische ondernemers! Klik hier voor meer informatie.