Equi_everly

Everly Michels is 7 jaar oud en vindt alles wat met paarden en rijden te maken heeft geweldig.
Van dressuur, springen tot de stallen uitmesten en uitgebreid poetsen… Ze is echt een geboren paardenmeisje! Niet zo gek, want ze ging toen ze twee weken oud was al met haar moeder mee naar stal. Ze heeft haar pony Sunny nu bijna een jaar en de twee zijn vanaf het eerste moment een ‘match made in heaven’.
Het was echt liefde op het eerste gezicht en ze zijn allebei lekker eigenwijs (al krijgt haar moeder Denise daar soms een beetje hoofdpijn van). Ze staan op RSV Reigersburgh in Waddinxveen waar ze regelmatig spring- en dressuurles krijgt.

Binnen het jaar mogen ze al L1 starten, hebben ze op geweldige evenementen in de Bixie gereden zoals Indoor Brabant, Outdoor Gelderland, Jumping Zaerum en hebben ze samen heel veel mooie ervaringen opgedaan. In de toekomst wil ze nog veel meer pony’s en paarden rijden en het liefst iedere dag fulltime bezig zijn met de paarden, maar voor nu geniet ze van alle takken en aspecten van de paardensport en het paardenleven. Haar doel op korte termijn is voor haar 8ste verjaardag 1 winstpuntje in het L1 te hebben.

Op haar Insta-account neemt Everly haar volgers mee op haar avonturen en ervaringen met Sunny. Niet alleen alles wat goed gaat, maar ook als het even wat minder gaat.
De liefde voor haar pony en plezier in de sport staat centraal.

Social media kanalen

Instagram