Isa & Dana

Isa en Dana zijn 2 totaal verschillende zussen met een gezamenlijke passie: Pony’s, paarden en alles wat daar mee te maken heeft.

Isa is de dressuuramazone van het stel. Zij houdt van eindeloos puzzelen met haar pony tot ineens alle dressuurstukjes in elkaar passen en ze weer een stapje verder kunnen in de opleiding. Harmonie en vriendelijkheid in het rijden is Isa haar grootste kernwaarde. Isa droomt er van zo hoog mogelijk in de dressuursport te komen. Daarnaast houdt ze wel van een sprongetje en heeft ze dankzij haar allereerste pony (die helaas niet meegroeide) het mennen inmiddels ook ontdekt. Op deze manier kan zij nog steeds lekker met haar kleinste allergrootste vriendje op pad.

Dana is de springamazone van het stel. Dressuur hoort er nu eenmaal bij, zeker als je graag eventing wilt gaan rijden. Zo hoog mogelijk uitkomen in de eventingsport is waar Dana van droomt. Dana maakt graag plezier en houdt van een lolletje. Trainen moet vooral leuk en afwisselend zijn, daarvan wordt zij zelf blij maar tegelijkertijd houdt het haar pony ook vrolijk en blij waardoor hij heel graag zijn best voor haar doet. Naast het rijden van de pony’s thuis doet Dana nog aan voltige. De moeilijkste turn-oefeningen doen op een bewegend paard geeft haar een echte kick, ook in deze tak van sport gaat ze graag de competitie aan en dus neemt ze met haar team deel aan wedstrijden.

Onze pony’s heten: Tony Chocoloney, Sweet Chili, Black Star. De spikkelshetjes heten Mickey en Bailey.

Social media kanalen

Instagram